Blommers IT Reliable Bits
Begijnenstraat 8
5341 BG  Oss
T. +31 6 28070305
E. info@blommersit.nl
software

Reliable Bits Software

Veel van de software die tegenwoordig wordt ontwikkeld is gebaseerd op web technologie. Voor veel ICT problemen is dit de meest flexibele en toekomst gerichte oplossing.

Ondanks de trend dat steeds meer applicaties gebaseerd zijn op web technologie, is het voor sommige toepassingen gewenst dat het een zelfstandige applicatie is die draait op het lokale besturingssysteem. We hebben software ontwikkeld voor diverse besturingssystemen.

Mac Keyboard

Windows Mac OS X Linux FreeBSD

Dankzij de kennis die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan met beide omgevingen, kunnen wij oplossingen bieden die het beste uit beide werelden bieden. Zo hebben we bijvoorbeeld cursussoftware geschreven die zowel via het web te benaderen is als zelfstandig als applicatie draait.

We hebben producten ontwikkeld variërend van training-/coaching software, crm-systemen, financiële applicaties, internet games, CMS systemen, webshops, import tools, Qt C++ Editor Component, java webserver library en diverse developer tools.

We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van Ruby on Rails applicaties en hebben sinds 2006 diverse projecten gedaan.

Bij ons staat de betrouwbaarheid en veiligheid van de software voorop. Tevens proberen we altijd naar een zo gebruiksvriendelijk mogelijke oplossing te bouwen.

Reliable Bits Software Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met ons.

42